+90 216 505 08 09 Whatsapp +90 538 237 77 72 info@karadenizgergitavan.com

Bildiğiniz üzere, her dükkan genel anlamda dikkat çekmeye ve şık görünmeye ihtiyaç duyar. Lâkin konu AVM’ler olunca bu ihtiyaç çok daha fazlalaşır. Kapalı alan, ışıklar ve tüm detaylar arasında dikkat çekmeniz büyük önem taşır. İş yerinizin adı, markası vs. hepsi mükemmel olmalıdır. AVM gergi tavan uygulamaları ile artık bu kolaylıkla mümkün hale geliyor.

Ege Gergi Tavan olarak; İzmir, Muğla, Aydın gibi bölgemizde yer alan tüm illerde ki AVM’ler için öze bir paket hazırladık. İş yerinizin markasını yansıtmak, daha farklı bir dekorasyon ve gergi tavan uygulaması ile gerçekten farklı olmak mümkün. Bu paketimiz sayesinde, “sadece iş yeri adı, bir tabela yeter.” Düşüncesi tamamen ortadan kalkıyor. Işıklandırmasından, sunumuna kadar çok daha dikkat çekici olan markanızın yer aldığı tabelanız dahi farklı hale geliyor. Tüm özel gergi tavan uygulamalarını, sizler için bir araya getirerek sunuyoruz.

Üstelik kendi elektrik ücretini ödemekte olan iş yerleri için AVM standartlarına uygun olan LED ışıklandırma teknolojisi kullanmaktayız. Bu teknoloji sayesinde bir yandan tam olarak istediğiniz gibi bir aydınlatma elde ediyor, diğer yandan gerçek anlamda tasarruf yapabiliyorsunuz. Tüm bunlar, firmamızın sadece AVM içerisinde bulunan iş yerleri için hazırlamış olduğu gergi tavan uygulama paketi ile mümkün hale geliyor.

AVM Gergi Tavan Uygulamaları Ekonomik

Firma olarak, ücretlendirme konusunda da her zaman daha farklı olmayı hedef edindik. Bu sayede sizlere sadece ekonomik ve kaliteli kullanıma uygun uygulamalar sunmakla yetinmiyoruz. Daha uygun, daha ekonomik fiyatlar ile bu seçenekleri sunmak adına büyük bir gayret içerisinde çalışıyoruz. Sizler de AVM’de hem daha dikkat çekici olmak hem de bunu yaparken ekonomik bir gergi tavan uygulama hizmeti almak adına bizimle iletişime geçin.

Ege Bölgesi genelinde var olan ofislerimiz, alt bayilerimiz ve merkez showroom adreslerimiz sayesinde kısa süre içerisinde sizinle buluşalım. İşlemin yapılacağı alanı inceleyerek, en uygun paketi hazırlayalım. Böylelikle vakit kaybetmeden tam olarak istediğiniz gibi bir çözümü rahatlıkla elde etmiş olun. Üstelik bunu da en uygun fiyatlar dahilinde elde edin.